Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 克 新鲜青口,洗净
- 160 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 40 克 橄榄油
- 200 克 生鱿鱼圈
- 200 克 综合甜椒 (如:红椒、青椒),切块(3 厘米)
- 50 克 西班牙辣香肠 ,切片
- 400 克 罐头番茄 ,含汁液, 略切
- 1 ½ 茶匙 盐
- 2 小撮 番红花丝 (0.1克)
- 200 克 水
-
½
茶匙 鸡肉高汤酱
veya ½ 块 鸡肉高汤块(每块溶于0.5升水) - 350 克 短粒米 ,13分钟的烹煮时间(见要诀)
- 50 克 虾仁
- 1 颗 柠檬 ,切片块,上菜用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1593 kJ / 377 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3 g