Cihazlar ve Aksesuarlar
肉丝白菜炒年糕
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切丝180 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
淀粉1 茶匙
-
油30 克
-
姜 切片10 克
-
笋 切片,提前汆烫沥干100 克
-
年糕 切片,汆水沥干250 克
-
蚝油10 克
-
大白菜 切3×3厘米块150 克
-
生抽15 克
-
老抽5 克
-
糖5 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水25 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1102.1 mg
Protein
26.7 g
Kalori
2897.5 kJ /
692.5 kcal
Yağ
29.9 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
5.2 g
Karbonhidrat
79.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬日暖食
10 Tarif
Çin
Çin
和小美一起做家宴
11 Tarif
Çin
Çin
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
高温专辑
37 Tarif
Çin
Çin