Cihazlar ve Aksesuarlar
冬笋炒肉片
Hazırlık 15 dk
Toplam 20 dk
2 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
冬笋 切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
570.1 mg
Protein
20 g
Kalori
1078.5 kJ /
258 kcal
Yağ
16.1 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
3.4 g
Karbonhidrat
8.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
21天快手菜
21 Tarif
Çin
Çin