Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Gnocchi di patate
1h 30 min.
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30 min.
Gnocchi zucca e salmone
1h 5min
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1h 30 min.
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30 min.
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2h 15min
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Ravioli asparagi e bottarga
45 min