Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 3 uova
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 500 g di polpa di zucca, tipo "violina" a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Parmigiano Reggiano stagionato 24 mesi a pezzi (2-3 cm)
- 1 tuorlo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1560 kJ / 373 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Karbonhidrat
- 44.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30min
Erbazzone reggiano
2h
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Tortelli verdi
3h 30min
Cappelletti reggiani
2h
Tortelli di patate e ricotta
1 Std. 20 Min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4 Std.