Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g di cipolle rosse a fettine (0,5 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di zucchero di canna
- 230 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele
- 10 g di lievito di birra fresco
-
500
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 500 g di farina tipo 00 + q.b. - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane al lardo e timo
4h 50min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Rosette
5h 20 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Chiocciole al formaggio
4h 15 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Panini al curry e ricotta
2h 35min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min