Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 25 g białego octu winnego
- ½ łyżeczki soli
- 250 g masła, bardzo zimnego, pokrojonego w 1-2 cm kostkę
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2623.6 kJ / 627.1 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 67.6 g
- Doymuş Yağ
- 42.8 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 400.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos cebulowy (sos soubise)
30 dk
Risotto z wędzonym serem
30 dk
Sos z czerwonego wina
40 Min
Sos berneński
15 min
Risotto po mediolańsku
30 dk
Sos salvitxada
1h 25min
Sos miodowo-musztardowy
10 min
Kluski francuskie z Varomy
20 min
Sos serowy roquefort
20 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1u. 5min
Sos serowy Mornay
10 min
Sos curry
30 dk