Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g salsa
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 4 ovos
- 400 g postas de bacalhau demolhado
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
- 10 g polpa de tamarindo (isteğe bağlı)
- 350 g arroz agulha
- 1 folha de louro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3254.5 kJ / 777.8 kcal
- Protein
- 75.5 g
- Karbonhidrat
- 76.9 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 8275.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 Min
Arroz de bacalhau
30min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 Min
Arroz de vitela com legumes
50min
Arroz de peixe
55min
Empadão de batata-doce e bacalhau
1sa 40 dk
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Açorda de bacalhau com tomate
25 Min
Empadão de bacalhau
1h 10min
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 Min
Arroz de grão com farinheira
50min