Cihazlar ve Aksesuarlar
鳳尾蝦蒸餃
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 1sa 55 dk
15 個
Malzemeler
蒸餃皮
-
澄粉 (無筋麵粉)100 克
-
太白粉50 克
-
熱水 (約90-95°C)200 克
內餡
-
紅鯛魚片 切塊100 克
-
花枝 切塊40 克
-
薑 切碎5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
香油1 茶匙
-
洋蔥 切小塊20 克
-
油 少許,抹油用
-
生草蝦 去蝦頭、殼和腸泥,保留蝦尾15 隻
-
水 (蒸煮用)500 克
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
2.5 g
Kalori
234.8 kJ /
56.2 kcal
Yağ
1 g
Lif
0.1 g
Karbonhidrat
9.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
麵粉實驗室(上)
76 Tarif
Tayvan
Tayvan