Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 peperoncini rossi piccanti, freschi rotondi
- 500 g di aceto di vino bianco
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 500 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Ricetta completa
- Kalori
- 20962 kJ / 5010 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 11.7 g
- Yağ
- 534.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Pomodori secchi sott'olio
721u.
Ciliegie sotto spirito
1440 Std. 35 Min
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Cipolline sott'olio
361u. 10min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.