Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de pasta fresca, consulte la sección de Básicos
- 1 diente de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de hojas de espinaca fresca
- 1 pizca de sal
- pimienta negra molida, al gusto
- 100 g de requesón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1449 kJ / 345 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa para pasta fresca
1 Std.
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10 min
Risotto al vino tinto
25 min
Ravioles de salmón y queso
50 min
Peras con chocolate y chile morita
40 min
Ensalada César
10 Min
Pasta fresca básica
25 min
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Aderezo de ajo a las finas hierbas
5 Min
Puré de papa
50 min
Baguette
3 godz. 45 min
Hojaldre rápida
1 Std. 20 Min