
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule et pour fariner
- 75 g de beurre demi-sel coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
- 600 g de blancs de poireau détaillés en tronçons
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 125 g de mozzarella de bufflonne coupée en fines tranches
- 200 g de saumon fumé en tranches
- 3 brins d'aneth frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 350.5 kcal / 1465.2 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Yağ
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 19.7 g
- Lif
- 5 g