Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 顆 洋蔥 (約250克),切塊
- 20 克 油
- 150 克 紅蘿蔔, 去皮,切塊
- 80 克 牛心蕃茄, 切塊
- 400 克 松阪肉, 切塊(約3公分)
- 2 片 乾燥月桂葉 (isteğe bağlı)
- 300 克 蕃茄糊
- 200 克 麥芽啤酒 (黑啤酒)
- 50 克 綠色花椰菜 (約半顆),切塊
- 1 茶匙 鹽
- 60 克 西洋芹 (約3枝),切片
- 100 克 綜合甜椒 ,切塊
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2099 kJ / 502 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Karbonhidrat
- 41.5 g
- Yağ
- 27.8 g
- Lif
- 5.3 g