Cihazlar ve Aksesuarlar
日式青椒塞肉
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
猪肉块,去筋 切成4cm的块,冷冻30-60分钟400 克
-
洋葱 切块100 克
-
姜5 克
-
盐1 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
日式酱油 淡口的1 茶匙
-
日本清酒1 茶匙
-
蛋1 颗
-
淀粉1 茶匙
-
青椒2 个
-
淀粉3 汤匙
-
葵花油2 汤匙
-
水300 克
-
日式酱油 淡口的3 汤匙
-
味醂2 汤匙
-
糖2 汤匙
-
日本清酒2 汤匙
-
淀粉 加6茶匙水调和成水淀粉3 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
47.5 g
Kalori
2780 kJ /
664 kcal
Yağ
25.2 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
60.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
和风料理
15 Tarif
Çin
Çin