Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 克 水
- 220 克 河粉
- 170 克 新鲜黄豆芽
- 1 汤匙 油
- 1560 克 牛肉高汤
- 85 克 白洋葱 ,切薄片
- 1 根 肉桂棒
- 2 个 八角
- 1 茶匙 香菜籽
- 2 根 小豆蔻豆荚
- 4 个 丁香
- 340 克 西冷牛排 ,切薄片(见要诀)
- 6 - 8 支 新鲜综合香草 (如罗勒、薄荷和香菜)
- 2 根 青葱 ,切末
- 1 - 2 根 新鲜辣椒 ,如墨西哥辣椒和弗雷斯诺辣椒,切圈
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 35.2 g
- Karbonhidrat
- 64 g
- Yağ
- 20.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.9 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 943.7 mg