Cihazlar ve Aksesuarlar
豆瓣味噌鯖魚煮
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
鯖魚 去頭尾、切段(約5公分)400 克
-
蒜頭3 顆
-
薑 切片20 克
-
醬油1 大匙
-
1 辣豆瓣醬豆瓣醬1 大匙
-
味噌1 大匙
-
米酒1 大匙
-
糖1 茶匙
-
水250 克
-
蔥 切蔥花½ 枝
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
20.5 g
Kalori
1018 kJ /
243 kcal
Yağ
14.5 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
8.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
元氣便當菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan