Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 200 g Milch
- 1 - 1 ¼ TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 20 g Butter, kalt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 413 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelbe-Bete-Risotto
2 Std.
Velouté von Topinambur
30min
Rinderfilet mit Pastinakenstampf und glasierten Maroni
50 Min
Grünkohlcremesuppe
45 Min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1hod. 15min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 Min
Rote Rüben-Sellerie-Püree
40 Min
Mangoldrisotto
50 Min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45 Min
Pastinakenpüree mit Lachs
30min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35 Min