Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 brins de coriandre fraîche
- 8 brins de cerfeuil frais
- 3 c. à soupe de levure nutritionnelle, (voir "Conseil(s)")
- 30 g de pignons de pin
- 1 gousse d'ail
- 2 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
-
30
g d'huile d'olive
veya 30 g d'huile de noisette
- Besin Değeri
- şuna göre 10 g
- Kalori
- 280 kJ / 67.7 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chapati
1 Std. 10 Min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Risotto aux épinards et crème au safran
40 Min
Sauce soubise
30 Min
Raifort au coing
Değerlendirme yok
Glace Anko
10h 15min
AOUT - Condiment catalan - Richard Toix
3 Std. 30 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Bouillon parfumé
35 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Velouté de cresson à l'orange
35 Min