Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 10.2 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà, patate e funghi
45min
Seppie in zimino
40min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Zuppa di baccalà
1h
Alici alla Reggina
45min
Baccalà alla cappuccina
55min
Stoccafisso con i porri
50min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla ligure
1h