Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 10.2 g
- Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalá alle olive
25 Min
Zuppa di baccalà
1 Std.