Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 350 g di acqua
- 80 g di strutto + q.b.
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (13 g)
- 10 g di zucchero
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- fiori di sambuco essiccati, a piacere
- 5 uova
- 500 g di salame a fette sottili
- 500 g di Tuma a fette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 10991 kJ / 628 kcal
- Protein
- 30.8 g
- Karbonhidrat
- 39.5 g
- Yağ
- 38.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche col tuppo
3h 30min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Bignè all'amarena
3h
Panelle
1 Std. 25 Min
Iris siciliani
4h 10min
Mignolata
3h 30min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Brioches siciliane
3h 15min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Rosticceria siciliana
2h
Sfinci siciliane
2 godz. 30 min