Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de almejas frescas
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de sepia limpia, en trozos (aprox. 2 cm)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 gambones frescos
- 350 g de fideos de fideuá
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1692 kJ / 405 kcal
- Protein
- 31.48 g
- Karbonhidrat
- 45.5 g
- Yağ
- 11.65 g
- Lif
- 3.07 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Bacalao con langostinos
1 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz con bogavante
1 Std.
Paella de marisco
50 Min