Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 4 blancs d'œufs
- 200 g de sucre en poudre
La garniture
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 200 g de mascarpone, très froid
- 400 g de fruits rouges frais variés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 22.2 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vacherin griotte-amande
12 godz.
Fraisier
12h 45min
Baci di dama (Baisers aux noisettes)
30min
Soufflés glacés à la mangue
9 Std.
Rochers aux crêpes dentelle et caramel beurre salé
30min
Sushis aux fruits
3 Std.
Trifle aux fruits rouges
24h
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3u. 15min
Pavlova en verrine
14h 30min
Chouquettes à la crème pralinée
2h 15 min.
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min