Uyumlu sürümler
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna (30-40% di grassi) fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 57 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Granita di caffè e spezie
20 Min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Granita di gelsi
15 Min
Granita al limone
15 Min
Granita di mandorle
10min
Granita al cioccolato e ciliegie
10u. 30min
Granita di mandorle e caffè con panna
6h 20 min
Granita al pistacchio
6 godz. 30 min
Rame di Napoli
3hod.
Panelle
1 Std. 25 Min
Sfinci siciliane
2 Std. 30 Min