Uyumlu sürümler
Biancomangiare alle mandorle e miele d'acacia (di Francesca Romana Barberini)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 160 g di mandorle pelate
- 200 g di latte
- 1 stecca di vaniglia e i semini estratti
- 140 g di miele di acacia
- 5 g di agar agar (vedere consigli)
- 300 g di panna fresca liquida fredda
- 50 g di mandorle a lamelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2962 kJ / 708 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 57 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Iris siciliani
4h 10min
Ravioli dolci fritti
1 godz.
Cannolo siciliano scomposto
30min
Budino agli agrumi
3h 15 min
Cassatelle pasquali
2h 50min
Sfinciuni
3h 30min
Sfincione favarese
3 Std.
Ravioli di ricotta
1h 35 min
Granita al pistacchio
6h 30min
Sfinci siciliane
2h 30min
Panelle
1h 25 min
Gelo di anguria
3h 30min