Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 193.3 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40 min
Torta gelato ai frutti rossi e biscotti
6 Std. 20 Min
Aperitivo agrodolce
10 Min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Salsa alla reggiana
15 Min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Mattonella di strüdel
20 godz.
Éclair con caramello al burro salato
19 Std.
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10 min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10 min
Confettura di fragole al balsamico
1h