Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à spätzles
- 5 œufs
- 250 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 500 g de farine de blé
La garniture
- 30 g de beurre doux
- 300 g de girolles fraîches
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1973 kJ / 468 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manneles
1h 30min
Butterbredele
2h 30min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Soupe de quetsches et glace à la cannelle
12h 45min
Streusel
2h
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15min
Spaetzles à l'alsacienne
40min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Kougelhopf
2h 55min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 godz. 45 min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min