![Focaccia aux tomates et à l'origan Focaccia aux tomates et à l'origan](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2E16530E-27A9-4B53-9983-420E6DEF55A7/Derivates/4d1c4fab-42b5-4c7b-ac38-23a70d140053.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia des Pouilles
1h 10 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia croquante
3 Std.
Fougasse aux olives
2h 50 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Focaccia croustillante
1 Std. 55 Min
Focaccia aux olives
2 Std.
Focaccia au romarin
2h 20 min
Focaccia au thym
3 Std.
Focaccia à la crescenza
1h 45min