Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 180 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, et 5 g à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- ½ c. à café d'ail en poudre
- 250 g de tomates cerise
- 1 pincée d'origan frais
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 175.6 kJ / 42 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 6.1 g
- Yağ
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia aux olives
2 godz.
Focaccia au romarin
2h 20min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 min
Focaccia des Pouilles
1 Std. 10 Min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2 Std. 45 Min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1h 50 min
Focaccia aux oignons
2h 15 min
Pesto classique au basilic
10 min
Mini focaccias à l'origan
3h 40min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 godz. 15 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.