Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 1050 g Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
- 370 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (5 mm)
- 225 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 660 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 1 Stück Zitronenschale (1 x 3 cm)
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
- 25 g Butter
- 300 g Milch
- 150 g Taleggio, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2601 kJ / 621 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std.
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1 Std. 30 Min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1 Std.
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 Std. 50 Min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Erdäpfel-Gnocchi
1 Std. 50 Min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Frische Kastanien-Trofie mit Pesto, Kartoffeln und grünen Bohnen
1h 40 min.
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min