Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g Parmesan, in Stücken
- 1050 g Wasser und mehr zum Kochen der Gnocchis
- 370 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (5 mm)
- 225 g Hokkaido-Kürbis, in Stücken (2-3 cm)
- 660 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 1 Stück Zitronenschale (1 x 3 cm)
- 1 Ei
- 2 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen der Gnocchis
- 25 g Butter
- 300 g Milch
- 150 g Taleggio, in Stücken
- 2 - 3 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2601 kJ / 621 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Frische Grüne Gnocchi alla Romana
1h 30min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1h 50min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1h 30min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1h 10min
Frische Pappardelle mit Rucola-Ricotta-Pesto
1h
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1h
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Basilikum-Nocken-Auflauf
1h
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Erdäpfelkroketten
3h 50 min