Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Möhren, in Scheiben (ca. 1 cm)
- 30 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
500
g grüne Bohnen, frisch, in Stücken (3-4 cm)
veya 500 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, abgetropft - 300 g Mett
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1895 kJ / 453 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 8.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1h 10min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Möhren-Kohlrabi-Topf
50min
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Bohneneintopf
40min
Gemüseeintopf für Hungrige
1h 10min
Bouneschlupp (Saarland)
40min