Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de gombos verts frais
- le jus d'un citron jaune
- 1 piment rouge frais, épépiné
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1140 g de pilons de poulet, avec la peau (env. 10)
-
1
c. à café de fond de volaille
veya 1 cube de bouillon de poule - 150 g de tomates concassées en conserve
- 50 g de bière pur malt
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à café de sel
- 20 g de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Protein
- 54.1 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 895.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biryani de poulet
55 Min
Mafé de poulet
1h
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 Min
Ragout de poisson angolais (Calulu)
50 Min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45min
Baozi et soupe chinoise
3 Std. 15 Min
Porc vindaloo
2hod. 30min
Curry de poulet du Mozambique
45 Min
Poulet au basilic
2hod. 30min
Biryani de dinde
8h 50min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1h 55min
Poulet et riz aux sept-épices
35min