Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
veya 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Karbonhidrat
- 40.18 g
- Yağ
- 15.53 g
- Lif
- 2.13 g
Alternatif tarifler
Roscón gallego
1h 30min
Brioche con frutas y pasas
3h 10min
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4 Std. 20 Min
Brioche de chocolate y avellana
2h 20min
Fullatre de las Cinco Villas
1h 25min
Roscón de Reyes
4 godz.
Brioche
8h
Panettone con chocolate y naranja
3h 20 min
Kringle Estonia
1h 40min
Brioche danés (Brunsviger)
2 godz.
Larpeira
1 Std. 55 Min
Bica de Castro Caldelas
1 godz. 20 min