Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de avellanas crudas sin piel
- 100 g de azúcar
- 6 tiras de piel de limón
- 8 tiras de piel de naranja
- 120 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
- 4 huevos
-
30
g de ron
veya 30 g de agua de azahar - 500 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 5 g de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
- 2 cucharadas de azúcar perla
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 8.28 g
- Karbonhidrat
- 40.18 g
- Yağ
- 15.53 g
- Lif
- 2.13 g
Alternatif tarifler
Bica de Castro Caldelas
1 Std. 20 Min
Brioche
8h
Larpeira
1h 55 min
The new choco king
3 godz. 45 min
Panettone con chocolate y naranja
3h 20min
Kugelhopf alsaciano
4 godz.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Roscón de Reyes
4 godz.
Brioche con frutas y pasas
3h 10 min
Pan de Pascua (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Trenzas de avellana
1h 45min
Pan nevado para el desayuno
2 Std. 30 Min