Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g extra virgin olive oil
- 300 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 leeks, finely cut (only the white part, approx. 300 g)
-
3
ripe tomatoes, cut into quarters (approx. 300 g)
veya 200 g peeled tomatoes, drained and whole (fresh or canned)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Complete recipe
- Kalori
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 48.4 g
- Yağ
- 101.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min
Sautéed onions and garlic
10min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Light Browning Onions and Garlic
20min
White basmati rice
40min
Sautéing 7 oz Carrots
15 Min
Basmati Rice
35min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Sautéing Chicken Cubes
15 Min
Sautéed Onions (300 g)
20min
Basic Jasmine Rice
35min