Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 290 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa alentejana
30 Min
Ovas com alho e malagueta
35 Min
Poejada
45min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Aveludado de cebola e tomilho
40 λεπτ.
Ganso de vitela com molho béarnaise e esparregado de nabiças
1h
Bisque de marisco
45min
Caldo de coentros
1h 20 phút
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Caldo-verde sem batata
35 Min
Açorda de marisco
30 Min