Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 290 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biryani de borrego
1h 20min
Açordas de bacalhau e coentros com arroz de grelos
1h
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Favas guisadas
50min
Bisque de marisco
45min
Creme de coentros
30min
Sopa caprese
1h 15min
Sopa alentejana
30min
Sopa de legumes com pesto
55min
Vichyssoise de agrião
35min
Caldo de coentros
1h 20min
Sopa de cação
40min