Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g coentros
- 10 g poejo
- 6 dentes de alho
- 100 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 6 ovos
- 1000 g postas de bacalhau demolhado (4 postas aprox.)
- 400 g pão alentejano fatiado fino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 290 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de couves - TM31
50min
Açorda de marisco
30min
Açorda de bacalhau com tomate
25min
Lombinho de porco com creme de funcho e puré de pastinaca
1h
Gaspacho
30min
Pisco sour de ananás
10min
Sopa de couve e batata
50min
Sopa de cação
40min
Bisque de marisco
45min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Canja de maruca
35min
Sopa com favas e coentros
35min