Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettone fagiolini e patate
1h 30 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Pandolce genovese
1h 30 min
Bagna cauda
35 min
Brandacujun
45 min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Cappon magro
4h 30min
Fugazza stroscia di Pietrabuna
50 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min.
Torta pasqualina
2h 5min
Panissa
45 min