Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di acqua
- 100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di zucchero
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 400 g di polpa di pomodoro
- 4 spicchi di aglio in camicia
- 4 filetti di acciuga sott'olio a pezzi piccoli
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 16 olive taggiasche, preferibilmente in salamoia
- 1 pizzico di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 50.6 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette milanesi (Mondeghili)
55 min
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Pan meino (Pan de mej)
50min
Pere al vino rosso
3 Std. 20 Min
Manzo alla Stroganoff
1h
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6 godz. 35 min
Berry curd (crema di frutti di bosco)
Değerlendirme yok
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Focaccia al formaggio
55 min
Flan patissier
2 Std.
Pane al lardo e timo
4 Std. 50 Min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min