Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 100 g di acqua
- 200 g di farina tipo 00
Ripieno
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 20 g di cipollotto
- 50 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 200 g di code di gambero fresche, sgusciate e pulite
- 100 g di filetti di merluzzo a tocchi (2-3 cm)
- 20 g di olio di sesamo o di mais
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 20 g di salsa di soia
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 10 - 12 di piselli freschi o surgelati
- 400 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1460 kJ / 349 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Ravioli cinesi
1h
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Involtini primavera
1h 15 min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Pollo katsu con curry e riso
1h 40min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Hosomaki
2 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15 min
Sushi allo spada affumicato
55 min
Tortillas di grano e fajitas di vitello
1h 25min