Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di burro + q.b. per imburrare
- 240 g di pasta brisée
- 50 g di zucchero semolato
- 50 g di mandorle tritate
- 500 g di albicocche denocciolate, in quarti
- 4 cucchiai di zucchero grezzo di canna
- 150 g di lamponi freschi
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2074 kJ / 496 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 54.3 g
- Yağ
- 28.8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta rustica di pere
2j
Crostata di frutta al San Marzano
1j
Colomba pasquale alle mandorle
1j
Torta di mele
1j
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 Std. 45 Min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2j
Torta di semola mandorle e miele
1 Std. 15 Min
Crostata Arlecchino
1j
Crostata di pere
1 Std. 40 Min
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
1j 30 menit
Crostata bigusto
1h 55min
Torta di mele e nocciole
1j