Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Geeiste Holunderblütencreme
- 60 g Vollrohrzucker
-
2 - 3
Holunderblütendolden, Blüten abgezupft
veya 2 - 2 ½ EL getrocknete Holunderblüten - 4 Eidotter
- 400 g Milch
- 200 g Mascarpone
- 50 g Holunderblütensirup
- 1 Prise Salz
Heidelbeer-Mandeltarte
- 250 g geschälte Mandeln
- 200 g Zucker
- 10 g Amaretto
- 300 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 225 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Prise Salz
- 1 Ei
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 600 g Heidelbeeren, frisch
- 10 g Maisstärke
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Semmelbrösel
- 1 EL Mandelblättchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2494 kJ / 596 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 7 g
Alternatif tarifler
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Orangen-Mandel-Kuchen (glutenfrei)
1 Std. 5 Min
Rhabarber-Erdbeer-Tarte
1h
Birnenkuchen alla Toscana
3h 20min
Mohn-Birnen-Kuchen
3h
Rhabarber-Marzipan-Torte
5h
Pfirsich-Tarte mit Schmand
3h
Limoncello-Tartelettes
3u. 15min
Marillen-Clafoutis mit Marzipan
1h
Zwetschken mit Mohnstreuseln und Vanillesauce
50min
Fruchtige Marillentarte
4h
Fruchtige Zitronentarte mit Baisertupfen
4u. 40min