Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de chilacayote, en cubos
- 30 g de chile ancho, desvenado y sin smillas
- 500 g de jitomate, en cuartos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de ajonjolí
- 50 g de pepitas de calabaza
- 30 g cacahuates tostados salados
- 50 g de aceite de oliva
- 500 g de agua
- 500 g de carne de cerdo limpia, en cubos
- 2 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1999 kJ / 476 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo con mole verde
1h
Bistec en pasilla con papas, nopales y tiramisú rápido TM6
1h
Aporreadillo guerrerense
30min
Pollo encacahuatado
45 Min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Pipián rojo
1h
Entomatado de res con verdolagas
1h
Cerdo entomatado
50 Min
Mixiote de pollo
1h
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Bisteces con papas en pasilla
1 Std. 15 Min