Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sansibar Currysauce (auf Vorrat)
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten, konserviert
- 500 g Ketchup, z.B. von Heinz
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
Bratwurst
- 6 Bratwürste (Kalbsbratwürste), ohne Darm
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schaschlikspieße aus dem Varoma
1 Std. 10 Min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 Min
Currysauce
40 Min
Kräuterbutter
10 min
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 Std. 10 Min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Salatsauce Sylter Art
48h
Sauce Ungarischer Art
30 Min
Sylter-Sahne-Dressing
10 min
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min
Aioli, klassisch
10 min
Döppekooche
1 Std. 30 Min