Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter
- 350 g water, lukewarm
-
1
Tbsp dried instant yeast
veya 30 g fresh yeast, crumbled - 250 g rye flour
- 2 Tbsp caraway seeds
- 3 Tbsp black treacle
Bread
- 30 g unsalted butter, diced
-
2
tsp dried instant yeast
veya 20 g fresh yeast, crumbled - 115 g wholemeal flour
- 450 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g water, lukewarm
- 1 Tbsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
- 1 medium egg, mixed with 1 Tbsp water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 737 kJ / 175 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 306 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
German Bread
4 Std. 15 Min
Sonja's Bread
3h 10 min.
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Chorizo Garlic Butter
3 godz. 5 min
Sourdough-style Loaf
122h 45 min
Spelt Bread
1h 45min
Rye Bread Rolls
4h
Rye and Walnut Bread
1 Std. 25 Min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Walnut Scones
30min
Pain d'Epi
2 Std. 40 Min
Rye sourdough baguettes
27h 20 min