Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucchiaio di burro, per imburrare
- 2 cucchiai di semola di grano duro, per infarinare
-
250
g di chicchi di farro perlato
veya 250 g di frumento in grani perlato - 1250 g di acqua
-
10
g di miele (isteğe bağlı)
veya 10 g di melassa di barbabietola da zucchero (isteğe bağlı) -
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato - 50 g di farina di forza
- 10 g di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di sale
-
100
g di semi di girasole
veya 60 - 80 g di semi misti - farina di forza, q.b. per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane di segale
3h 20min
Panini cotti a vapore
2 Std. 10 Min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane ai cereali con i semi
3h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pane di avena con semi di zucca
3h 50 min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Crackers integrali al rosmarino
2 Std. 40 Min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10 min.
Pani alla segale
2 Std. 40 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pane di grano saraceno
2h 35min