Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Malzbier-Bolognese
2u.
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1u. 20min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min
Krustenbraten mit Malzsauce
2sa 40 dk
Smoked Gulasch mit Bacon
4h
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1h 10min
Irish-Stout-Beef (Irland)
1h 15min
Szegediner Hackbraten
1u. 20min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10min
Schweinefilet in Metaxasauce
1h 30 min