Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 godz.
Krustenbraten mit Malzsauce
2h 40min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Malzbier-Bolognese
2 Std.
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1 godz. 20 min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40min
Schinken-Hack-Röllchen mit Möhrenreis
1h
Würstchen-Chili
45min
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30min