Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 750 g Rindergulasch, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 500 g Malzbier
- 70 g Tomatenmark
- 100 g Ajvar
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1181 kJ / 282 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet-Sauerkraut-Topf
50 min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1h 15 min
Krustenbraten mit Malzsauce
2 godz. 40 min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1sa 20 dk
Deftiger Westernsalat
1h
Salzschneidebohnen
45 min
Schweinefilet mit Gnocchi aus dem Ofen
1h 10 min
Malzbier-Bolognese
2sa
Szegediner Hackbraten
1sa 20 dk
Kasseler-Topf mit Sauerkraut
30 min
Schweinefilet in Metaxasauce
1sa 30 dk
Smoked Gulasch mit Bacon
4h