Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g glatte Petersilie, abgezupft
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz
- 2 Lorbeerblätter
- 500 g Hähnchenbrustfilets
- 500 g Leipziger Allerlei, TK
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Mehl
- 100 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Sojasauce
- 1 TL Worcester-Sauce
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Estragon, getrocknet (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Hühner-Nudel-Suppe mit Käseklößchen
1 Std. 10 Min
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Hühnerfrikassee mit Spargel
1h
Hühner-Nudel-Eintopf
2h
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Hühnerfrikassee à la Margret
50min
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Möhreneintopf mit Bratwurstbällchen
1 Std. 10 Min