Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Karbonhidrat
- 241.62 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 13.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta fresca de espinacas
25min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan pita
1h 50 min.
Pan integral
3 Std.
Galletas veganas de limón
30min
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Pan rápido
1h 35min
Galletas de avena y pasas
50min
Pan pita
1 Std. 40 Min
Pan de caja integral
1 Std. 10 Min
Pan con levadura química
30min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min