Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Karbonhidrat
- 241.62 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 13.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan integral
3h
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Baguette de espelta TM6
7h 35min
Panecillos integrales
3h 40min
Pan rústico con aceitunas
2 Std. 15 Min
Pan multicereales
24 Std.
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan integral de espinacas
1 Std. 40 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral con harina multicereales
3 Std. 50 Min
Galletas de avena y pasas
50min