Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 47.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glaseado blanco
2h
Galletas de jengibre
1h 30min
Tarta de limón y merengue
2h 30min
Merengue suizo
15min
Crème brûlée de café TM6
15min
Masa sablé
10min
Merengue suizo
10min
Merengue italiano
20 min
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Alfajores
1h 30min
Daiquiri de frutos rojos TM6
5min
Pay de limón
3h 30min