Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di burro a pezzi
- 5 g di sale
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (circa 7 g)
- 100 g di acqua
Terminare la preparazione
- mozzarella ciliegina q.b. per decorare
- carote, pelate e a rondelle q.b. per decorare
- olive nere, a metà q.b. per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 997 kJ / 237 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pan Brioche
8h
Baguette
4h
Biscotti al burro
50min
Pizza Margherita
2 Std.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Piadina romagnola
15 Min
Preimpasto per pane
24h 30 min
Piadine di patate
9h 25 min