Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 140 g di farina tipo 00
- 20 g di cacao amaro in polvere
- 120 g di acqua
- 130 g di latte intero
- 100 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova medie
Crema pasticcera
- 100 g di zucchero
- 500 g di latte intero
- 50 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 2 tuorli
-
1
cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
veya 1 cucchiaio di zucchero vanigliato
Panna montata
- 400 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Copertura al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 50 g di acqua
- 50 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1151.6 kJ / 275.2 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 20.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 110.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes
1h 20 min
Red velvet cake
1h 15 min
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5 Std.
Glassa al cioccolato
20 Min
Mini muffin con frosting al mascarpone
1h
Pan di Spagna
1h 50 min
Cupcake di Pasqua
1h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23sa
Cotton cheesecake
2 Std. 45 Min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11sa 20 dk
Ganache al cioccolato bianco
12sa 20 dk
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min