Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

Panna cotta de foie con compota de higos y manzana

3.9 14 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 3sa
8 raciones

Malzemeler

Compota de higos y manzanas
  • 140 g de higos secos blandos
  • 200 g de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
  • 15 g de azúcar moreno
  • 25 g de vino de Oporto
    25 g de vino dulce
  • 1 pellizco de canela molida
Panna cotta de foie gras
  • 50 g de vino de Oporto
    50 g de vino dulce
  • 1 anís estrellado
  • 150 g de foie gras de pato crudo en trozos
  • 200 g de nata (35% de grasa)
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 2 hojas de gelatina

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 3.05 g
Kalori 964 kJ / 231 kcal
Yağ 17.01 g
Lif 2.32 g
Karbonhidrat 98.75 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...