Cihazlar ve Aksesuarlar
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa
48 portions
Malzemeler
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
9.6 mg
Protein
0.5 g
Kalori
417.1 kJ /
99.3 kcal
Yağ
4.9 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
13.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hip Hip... Hooray!
85 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Layered Jaffa® slice
2sa 30 dk
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3sa 30 dk
Royal icing
5 dk
Basic vanilla cake
55 dk
Butterfly cakes
1sa
Chunky choc nut brownie
35 dk
Chocolate spelt biscuits
5sa 10 dk
Gluten free lamingtons
1sa 30 dk
Gluten free gingerbread house
4sa 45 dk
Gluten free waffles with maple bacon
1sa
Gluten free gingerbread cookies
2sa 35 dk
Acai berry bowl
10 dk