Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping

2.6 12 değerlendirme
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa
48 portions

Malzemeler

Coconut cream cheese topping
  • coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)
    500 g
  • pure maple syrup
    80 g
  • lemon juice
    1 tbsp
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • agar agar powder (see Tips)
    1 tbsp
Cupcakes
  • coconut oil cooking spray for greasing
  • coconut sugar
    250 g
  • light olive oil
    120 g
  • gluten free self-raising flour
    400 g
  • water
    210 g
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • gluten free baking powder
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 9.6 mg
Protein 0.5 g
Kalori 417.1 kJ / 99.3 kcal
Yağ 4.9 g
Lif 0.2 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 13.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...