Cihazlar ve Aksesuarlar
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 45 dk
12 slices
Malzemeler
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
151.4 mg
Protein
7.2 g
Kalori
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Yağ
26.1 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
9.4 g
Karbonhidrat
46.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chia Coconut Bread
2sa 40 dk
Quark and herb spread
5 dk
Goat's cheese feta roulade
2sa 45 dk
Poppy seed torte
5sa
Chocolate truffle cake
2sa 15 dk
Turkey buffe and herby quinoa stuffing (MEATER+®)
6sa 20 dk
Steamed lemon cake
2sa 20 dk
Sun-dried tomato and pepita bread
2sa
Mixed berry clafoutis
40 dk
Raw strawberry cheesecake
7sa 45 dk
Gluten free Mediterranean bread
1sa 35 dk
Gluten free pizza base
35 dk