Spinach and lemon cream cake (gluten free)

Spinach and lemon cream cake (gluten free)

4.4 11 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 45 dk
12 slices

Malzemeler

Spinach cake
  • frozen chopped spinach
    500 g
  • butter for greasing
  • grapeseed oil
    130 g
  • eggs
    4
  • caster sugar
    180 g
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • gluten free flour mix (see Tips)
    240 g
  • arrowroot flour
    50 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    2 ½ tsp
Lemon cream
  • gelatine powder
    1 tbsp
  • lemon juice
    3 tbsp
  • lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
  • pouring (whipping) cream
    400 g
  • pure icing sugar
    80 g
  • pomegranate arils only, for decorating
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 slice

Sodyum 151.4 mg
Protein 7.2 g
Kalori 1819.2 kJ / 434.8 kcal
Yağ 26.1 g
Lif 3.9 g
Doymuş Yağ 9.4 g
Karbonhidrat 46.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...