Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g meel
- 700 g rundsvlees, in blokjes ( ongeveer 2 cm)
- 140 g ui, in stukken (3 cm)
- 100 g selderij, in stukken (3 cm)
- ½ teentje knoflook
- 50 g gedroogde eekhoorntjesbrood, 10 min. in lauw water geweekt en uitgelekt
- 20 g extra vergine olijfolie
- 40 g boter
- 100 g droge witte wijn
- 30 g tomatenpuree
- 200 g wortelen, in schijfjes of in stukken (2 cm)
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse tijm, waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn
- 300 g zelfgemaakte vleesbouillon
- 1 afgestreken tl zout
- 400 g aardappelen, in blokjes (ong. 2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 30.4 g
- Karbonhidrat
- 20.7 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kipnuggets
40min
Gehaktbrood
1sa 20 dk
Kipfilets pizzaiola
55 dk
Tagliatelle met broccoli
15 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2 Std. 10 Min
Varkenshaasje in papillot
1h
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Kip met warme aardappelsalade
55 dk
Rundvlees Stroganoff
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Balletjes in Spaanse saus
55 dk