Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di pomodori maturi in quarti
-
50
g di aceto di vino bianco
veya 50 g di aceto di mele - 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 - 2 cucchiaini di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
-
500
g di cubetti di ghiaccio
veya 500 g di acqua molto fredda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 848 kJ / 203 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 4.4 g
- Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 min
Gazpacho di carote
10min
Vellutata fredda di pomodoro e yogurt greco
45 min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho feta e cetrioli
1 godz. 10 min
Margarita
10min
Gazpacho
15 Min